keyboard_arrow_right
Modne singler

Prinssi albert lävistys seksi vilmit

prinssi albert lävistys seksi vilmit

harkita jotain muuta lävistystä. Koru voi olla minkälainen tahansa, yleensä kuitenkin rengas. Voidaan laittaa pystyyn tai vaakatasoon tai oikeastaan miten vain. Kaveri otti kesällä kyseisen lävistyksen. Monet saavat lisä hupia irti lävistyksestä venyttämällä sitä ja käyttämällä painavampia koruja tai painoja. Seksi kannattaa ottaa alussa rauhallisesti, sillä tapin ottaessa kiinni, tunne on varmasti ikävä molemmille osapuolille. Lävistys tehdän lähes aina renkaalla ja se menee virtsaputkesta sisän ja terskan alapuolelta ulos.

Prinssi albert lävistys seksi vilmit - Norsun Vittu, prinssi

Koska koru kulkee virtsaputkessa, saattaa virtsaaminen muuttua istumapuuhaksi roiskeiden takia. Lävistys ei ole välttämättä käytännöllinen esinahan kanssa. Tätä sanotaan scrotal ladderiksi. Voidaan kutsua myös foreskin-lävistykseksi. Voidaan tehdä oikeastaan millä korulla tahansa, lävistäminen tuntuu pieneltä nipistykseltä ja lävistys paranee nopeasti, noin kuukaudessa-parissa.

Seksi, videot, prinssi: Prinssi albert lävistys seksi vilmit

Siitä alkaakin sitten istuvaltaan kuseminen. Lävistyksessä käytetän tappia, joka on aluksi erittäin pitkä, koska terska turpoaa ja paljon. SignatureWe're living in this world and we're killing. Reverse frenum, peniksen yläpuolelle, esinahkaan tehtävä lävistys. Alussa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä jos tappi jä jotenkin kiinni, se ei ole mukava kokemus kummallekkaan. Parantumisaikana kannattaa varoa etteivät housut, vyö tai jokin muu paina lävistystä. Reverse prince albert, albertin voi tehdä myös toisin päin, jolloin toinen ulostulo on terskan pällä alapuolen sijaan.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *