keyboard_arrow_right
Modne singler

Lesbot rakastelee tarinat eroottiset

lesbot rakastelee tarinat eroottiset

ja sitten hän katsoi silmiini, kuin tietäen mitä ajattelen. Olin tulossa takaisin kotiin jo lähes kaksi viikkoa kestäneeltä työmatkalta Atlantin toiselta puolelta. Asunnon omistaja, Petteri, palautti kohteliaisuudet ja sanoi olevansa iloinen että päsin paikalle ja lisäsi huulena vielä, että toisaalta Annankin läsnäolo olisi hyvin riittänyt. Nyt siis oli poikkeuksellisen pitkä reissu alla ja sen huomasin jo monestakin seikasta erityisesti siitä, kuinka ajatukseni eksyivät vähän väliä vaimoni suloihin ja siihen kuinka hänet ottaisin kun päsen kotiin. Petteri suuteli nyt vaimoni kaulaa ja kuljetti kieltän kohti toista rintaa. Siinä asiaa hetken puntaroidessamme jäimme viimeisiksi vieraiksi.

Lesbot rakastelee tarinat eroottiset - Kauneinta

Petteri vetäytyi vaimostani ja Anna kännähti selälleen vuoteelle. Ainakin omalle seksielämällemme kuvio toi todella paljon lisä virtaa. Anna siirsi käteni pois ja ymmärsin hänen haluavan nauttia tuosta kalusta täysin itse. Huohotusta Uteliaisuus otti voiton ja Ella kurkisti raollaan olevasta ovesta sisän. Anna voihki ja huokaili täysin estottomasti nauttien tilanteesta täysillä. Sitten keskityin hetkeksi vain omaan tuntemukseeni, kun kaluni liukui kuumassa valmiiksi naidussa vaimoni pillussa. Kauniit videot on valittu naisten toimesta, jotka rakastavat nautinnollista seksiä ja hidasta seksiä pitkällä esileikillä. Näky oli aivan uskomattoman kiihottava: oma vaimoni makasi siinä reidet levällän toisen miehen alla ja nautti täysin estottomasti tämän naimisesta. Anna sanoi ottaneensa kaiken vastaan mielihyvin ja lauenneensa myös kahdesti Petterille.

Lesbot rakastelee tarinat eroottiset - Neitsyys

Känsin vaimoni ovensuuta ja Petteriä kohti ja seisoin itse hänen takanaan. Ella käveli jalkakäytävä äkeänä, hän oli viemässä työpapereita äitinsä uuden miesystävän veljelle. Kysyin Annalta haittaisiko, jos Petteri jatkaa lämmittelyä minun riisuutuessani. Samalla Anna voihkaisi kuuluvasti ja korjasi hieman asentoaan Silloin tajusin, että Petteri hiveli kädellän Annan litimärkä jalkoväliä. Tunsin orgasmin hiljalleen lähestyvän ja hidastin tahtia Anna kehotti jatkamaan ja puristeli kiveksiäni vaativammin. Lepäilimme hetken ja pätimme ryhtyä hiljalleen tekemän lähtöä. En kuitenkaan halunnut mennä keskeyttämän naimista, pysyttelin ovensuussa ja hivelin hiljalleen kivikovaa kaluani. Hyväilin hitaasti hänen vartaloaan, rintojaan nainen ottaa suihin shemal ja suutelin kaulaa. Tunsin tuosta omituista innostuneisuutta, enkä ollut varma huomasiko Anna itse asiaa vielä tuossa vaiheessa. Hetken pästä nukahdimme toisiimme kietoutuneina. Annan voihkeesta pätellen hän oli taas nousemassa kohti huippua ja tällä kerralla Petteri oli menossa myös. Hän sanoi olevansa todella hellänä kuluneen yön ja aamun jäljiltä Samalla hän sanoi haluavansa nähdä kun laukean omin käsin hänen ylleen. Vieraatkin olivat hyvä vauhtia huvenneet ja paikalla oli vain muutamia lähinnä keskenän työasioita jankkaavia ihmisiä. Petteri tokaisi, ettei ole itse lähdössä minnekän, joten voisimme nauttia yömyssyt sielläkin hänen seurakseen. Monet naiset pitävät enemmän romanttisesta seksistä, kuin perinteisestä.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *